रुनझुन बाजे पायलिया मोरी मैया के पाँव में भजन लिरिक्स -Runjhun Baaje Payaliya Mori Maiya Ke Paon Me Bhajan Lyrics
रुनझुन बाजे पायलिया मोरी मैया के पाँव में भजन लिरिक्स
रुनझुन बाजे पायलिया मोरी मैया के पाँव में
चाँदी के पलना में रेशम की डोरिया
झूले निमिया के छाव में
रुनझुन बाजे पायलिया मोरी मैया के पाँव में
सुन रे मलिनिया फुलवा लिया दे
ललकी चुनरिया माई के ओढ़ा दे
रंग जमा है मैया तेरे दरबार में
रुनझुन बाजे पायलिया मोरी मैया के पाँव में
कोमल रुपवा बा लागे ना नजरवा
मैया के लगा दे आंखी में काजरवा
करे गुणगान भक्ति भाव से
रुनझुन बाजे पायलिया मोरी मैया के पाँव में
Runjhun Baaje Payaliya Mori Maiya Ke Paon me
Runjhun Baaje Payaliya Mori Maiya Ke Paon me
Chandi ke Palna Me Resham ki Doriya
Jhule Nimiya Ki Chhav Me
Runjhun Baaje Payaliya Mori Maiya Ke Paon me
Sun Re Maliniya Fulawa Liya De
Lalaki Chunariya Mayi KE Odha De
Rang Jama Hai Maiya Tere Darbar Me
Runjhun Baaje Payaliya Mori Maiya Ke Paon me
Komal Rupwa Ba Lage Na Najarwa
Maiya Ke Laga De Ankhi Me Kajarwa
Kare Gungan Bhakti Bhav Se
Runjhun Baaje Payaliya Mori Maiya Ke Paon me
Runjhun Baaje Payaliya Mori Maiya Ke Paon me Devi Bhajan Lyrics In Hindi, Mata Rani Ke Bhajan
ऐसे ही सुन्दर भजन आप यहां पर देख सखते है
टिप्पणियाँ
एक टिप्पणी भेजें